Geman Doors - Automatic Doors
Geman Automatic Doors
Ηλιουπόλεως 10 Βι.Πε. - Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη

Εγκαταστάσεις - Έκθεση

Εγκαταστάσεις - Έκθεση - Geman Doors Εγκαταστάσεις - Έκθεση - Geman Doors

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η παραγωγική διαδικασία της GEMAN AUTOMATIC DOORS πραγματοποιείται με πλήρεις και σύγχρονες μονάδες, αποτελούμενες από ψηφιακά καθοδηγούμενες εργαλειομηχανές (CNC – PUNCHING MACHINES) καθώς και από άλλα σύγχρονα μηχανήματα κατεργασίας λαμαρίνας όπου παράγονται όλα τα ενδιάμεσα προϊόντα για την κατασκευή των αυτομάτων θυρών, των μηχανισμών Η λειτουργία και ο χειρισμός των μηχανημάτων αυτών από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ακρίβειας σε σύντομους χρόνους βελτιώνοντας παράλληλα την τιμή και την ποιότητα προς όφελος του πελάτη.

Η συναρμολόγηση και η συσκευασία γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ξεχωριστό για κάθε προϊόν, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή λειτουργία των γραμμών παραγωγής.

ΕΚΘΕΣΗ

Η εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού πραγματοποιείται σε εγκαταστάσεις της εταιρείας στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Ηλιουπόλεως 10 ΒΙ.ΠΕ. άνωθεν εξωτερικής περιφεριακής όπου εκτίθενται δείγματα κατασκευών και παρουσιάζονται οι πολλαπλές δυνατότητες επιλογής σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Επίσης λειτουργεί παράλληλα τμήμα service στην Αθήνα.

Geman Doors

Geman Automatic Doors

Ηλιουπόλεως 10 Βι.Πε. - Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310690616 - Fax: 2310690649

T.K 57013 - T.Θ.2203

Προσπέκτους

Κάντε κλίκ στην εικόνα και κατεβάστε το προσπέκτους της Geman automatic doors

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για στατιστικούς λόγους, κανένα προσωπικό στοιχείο δεν συλλέγεται ή αποθηκεύεται.