Geman Doors - Automatic Doors
Geman Automatic Doors
Ηλιουπόλεως 10 Βι.Πε. - Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία

Η Εταιρεία - Geman Doors

Η εταιρεία «GEMAN AUTOMATIC DOORS» ιδρύθηκε στη Θεσ/νίκη με αποκλειστικό σκοπό την παραγωγή αυτομάτης θύρας και θύρας τύπου BUS Η εταίρεια στελεχώνεται με άτομα καταρτισμένα και άρτια εκπαιδευμένα. Επίσης διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής υψηλής ακρίβειας και νέα μεταφορικά μέσα που εξασφαλίζουν τη γρήγορη και ασφαλή μετάβαση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα με την εξάπλωση της εταιρίας στην ελληνική αγορά αρχίζει η έντονη δραστηριοποίηση της στο εξωτερικό με σταθερά και ανοδικά βήματα. Πραγματοποιούνται σε Ρουμανία, Αγγλία, Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Μάλτα, Κύπρος και Αίγυπτος, Ιταλία, Σερβία.

Η εγγυημένη ποιότητα, ο μοντέρνος σχεδιασμός, η συνέπεια και η διαρκής τεχνική υποστήριξη που παρέχει η GEMAN AUTOMATIC DOORS την καθιστούν μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο της κατασκεύης αυτομάτων θυρών.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η τεχνική υποστήριξη των πελατών πραγματοποιείται από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό το οποίο με την τεχνογνωσία που διαθέτει προσφέρει τις καταλληλότερες προτάσεις. Η παρακολούθηση των παραγγελιών σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την έγκυρη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη. Σε συνδιασμό με τη σωστή εκτίμηση κόστους, οι προτάσεις της GEMAN AUTOMATIC DOORS αποτελούν τις πιο ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις στο χώρο του ανελκυστήρα.

Geman Doors

Geman Automatic Doors

Ηλιουπόλεως 10 Βι.Πε. - Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310690616 - Fax: 2310690649

T.K 57013 - T.Θ.2203

Προσπέκτους

Κάντε κλίκ στην εικόνα και κατεβάστε το προσπέκτους της Geman automatic doors

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για στατιστικούς λόγους, κανένα προσωπικό στοιχείο δεν συλλέγεται ή αποθηκεύεται.